Regular Price: 16.47 Lei

Sale Price : 15.44 Lei

Preturile contin T.V.A

Producator:Recomplast

CDD LP se utilizează pentru realizarea legăturii electrice în cazul derivării unei reţele secundare realizate cu conductoare izolate torsadate dintr-o reţea principală realizată tot cu conductoare izolate torsadate (de exemplu derivarea unei reţele aflate pe o stradă secundară din reţeaua aflată pe strada principală), fără a desizola conductoarele.

Clemele cu dinţi pentru derivaţie sunt compuse din mai multe repere după cum urmează:

– Corp inferior fabricat prin injecţie din materiale plastice termoplaste, aditivate pentru rezistenţă mărită la acţiunea radiaţiilor UV precum şi pentru rezistenţă mărită la propagarea flăcării şi autostingere în lipsa acesteia. Are rolul de a susţine puntea cu dinţi pe partea interioară, de a asigura o bună etanşare a dinţilor, după strângere (împreună cu burduful), şi de a asigura fixarea piuliţei speciale în locaşul destinat ei de pe partea exterioară.

– Corp superior fabricat prin injecţie din materiale plastice termoplaste aditivate pentru rezistenţă mărită la acţiunea radiaţiilor UV precum şi pentru rezistenţă mărită la propagarea flăcării şi autostingere în lipsa acesteia. Are rolul de a susţine puntea cu dinţi pe partea interioară, de a asigura o bună etanşare a dinţilor, după strângere (împreună cu burduful), şi de a asigura fixarea şaibei pe partea exterioară.

– Burduf fabricat prin injecţie din materiale plastice termoplaste cu structură elastică, aditivate pentru rezistenţă mărită la acţiunea radiaţiilor UV precum şi pentru rezistenţă mărită la propagarea flăcării şi autostingere în lipsa acesteia. Are rolul, împreună cu cele două segmente ale corpului, de a asigura etanşarea zonelor perforate de dinţi de pe cablu împotriva pătrunderii apei.

– Punţi cu dinţi fabricate prin ştanţare din tablă de alamă şi sunt protejaţi climatic prin stanare. Au rolul de a perfora izolaţiile conductoarelor , de a asigura un bun contact electric cu fiecare conductor în parte şi prin aceasta de a asigura un bun transfer energetic de la linia principală la derivaţie. Forma punţii cu dinţi este diferită fata de modelele de CDD pentru branşament; CDDLP – poate avea 6 sau 12 punţi,funcţie de secţiunea conductorului.