Costuri de transport

 • Costul transportului se calculează in functie de greutatea produselor sau greutate  volumetrica (Lxlxh)/6000 -coletul, unde L-lungimea/l-latimea/h-inaltimea unui colet exprimate in centimetri. Tarifele se aplica pentru cea mai mare dintre greutatea fizica si cea volumetrica.
 • Costul se va comunica telefonic de catre un operator cablurielectrice.net dupa plasarea comenzii. Dacă livrarea produselor trebuie făcută în afara zonei de acoperire, curierul percepe o taxa de transport suplimentară.
 • Aproximare cost de transport: http://www.fancourier.ro/tools/estimare-cost-livrare/ sau https://app.urgentcargus.ro/Private/ComandaAcum.aspx?action=Calculator
 • Important de stiut despre livrarea produselor:
  – cablurielectrice.net livreaza produsele comandate pe intreg teritoriul Romaniei cu ajutorul firmelor de curierat Fan Courier sau Urgent Cargus
 • Tarife de transport :
  • Primul  kilogram :12.00 RON (T.V.A inclus)
  • Fiecare kg. suplimentar : 1 RON ( T.V.A inclus)
  • Taxa pt. plata in sistem ramburs (la curier) : 6.00 RON (T.V.A inclus)
  • Pentru localitatile aflate la o distanta de peste 20Km  de sediile  Fan Courier/Urgent Curier  se percepe o taxa pentru fiecare kilometru suplimentar,  in valoare de 1 ron/km.
  • Pachetele in greutate de peste 50 kg se ridica numai de la sediile Fan Courier/Urgent Curier  din localitatea de destinatie.

  Puteti opta insa pentru orice firma de curierat.

– la plasarea comenzii aveti posibilitatea sa specificati un interval orar in care doriti sa fie livrate produsele. Un agent al firmei de curierat  o sa va contacteze inainte de livrare
– intervalul orar de livrare a produselor este intre orele 09-18  luni-vineri
– la preluarea coletului este obligatia clientului de a verifica daca produsul corespunde cu cel comandat pe site
– va rugam sa VERIFICATI INTEGRITATEA coletului si a produselor in prezenta curierului! Transportatorul si furnizorii nostrii nu accepta reclamatii ulterioare.
– in cazul in care produsele nu corespund calitativ, exista urme, lovituri din cauza transporului va rugam sa semnalati acest lucru intr-un proces verbal, semnat si de curier

Produsele comercializate sunt produse noi, trimise in ambalajul original al producatorului si sigilate (in cazul in care producatorul livreaza produsele sigilate)
Pretul si timpii de livrare difera in functie de disponibilitatea produselor si modalitatea de livrare aleasa de dumneavoastra.
Dupa efectuarea comenzii, clientul este contactat de catre un operator cablurielectrice.net, pentru a confirma comanda si pentru a fi instiintat despre disponibilitatea produsului / produselor si timpul de livrare. Nu putem garanta in permanenta existenta in stoc a tuturor produselor prezentate pe site, de aceea exista posibilitatea ca o anumita comanda sa nu poata fi livrata imediat.