Termeni si conditii de utilizare ai site-ului Cablurielectrice.net

Utilizarea acestui magazin virtual implica acceptarea acestor termeni si conditii de aceea se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Cablurielectrice.net isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.
Definitii:
Acest magazin virtual este intretinut si administrat de S.C. Elco Grup S.R.L.denumit in continuare generic Furnizor. Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.Cablurielectrice.net, va fi denumita Client. Adresa web www.Cablurielectrice.net este proprietatea S.C. Elco Grup S.R.L.si va fi denumita in continuare Cablurielectrice.net. Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul Cablurielectrice.net, vor fi denumite in continuare continut.

Drepturi de autor:

Intregul continut al site-ului este proprietatea S.C. Elco Grup S.R.L., si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul S.C. Elco Grup S.R.L., a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului Cablurielectrice.net in scopul copierii continutului, de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului. Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al S.C. Elco Grup S.R.L..

Securitatea datelor personale si a informatiilor:

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Furnizor, numai in scopul declarat al acestui site.
Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti. Furnizorul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Declinarea responsabilitatii:

Continutul site-ului Cablurielectrice.net a fost realizat cu mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. De aceea, Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori. Valoarea maxima a obligatiilor Furnizorului, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Furnizor de la clientul respectiv. Daca plata se face in avans, clientul va avea dreptul de a primi inapoi banii platiti pentru produsul respectiv. In toate cazurile in care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediata a sumelor incasate deja de S.C. Elco Grup SRL, dar nu si alte despagubiri.

Clientul are obligatia sa verifice produsele in momentul primirii acestora.

Conditii comerciale
1. Promisiunea de cumparare
Dupa lansarea de catre dumneavoastra a comenzii de produs/produse, veti primi automat mesajul de confirmare al comenzii dumneavoastra sub forma unui email ce include factura proforma si in cazul in care produsul sau produsele respective nu se afla in stocul nostru sau al furnizorului veti fi contactat telefonic de un reprezentant de vanzari Cablurielectrice.net- S.C. Elco Grup S.R.L.. Astfel se incheie valabil contractul de vanzare cumparare intre parti.

Obiectul contractului il constituie produsul/produsele cu privire la care v-ati exprimat optiunea de a le cumpara, prin lansarea unei comenzi online, comanda care v-a fost confirmata in scris ulterior de catre S.C. Elco Grup S.R.L.si pe care firma noastra isi asuma promisiunea de a o livra in termenii stabiliti, iar dumneavoastra va exprimati promisiunea de a o cumpara.

2. Livrarea Produselor
Orice comanda plasata pe Cablurielectrice.net si confirmata ulterior poate fi livrata oriunde pe teritoriul Romaniei prin transportatorul agreat de S.C. Elco Grup S.R.L.. Livram produse numai pe teritoriul Romaniei nu si in strainatate.

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate din magazinul nostru electronic este de 1-14 zile din momentul inregistrarii comenzii. In conditii speciale S.C. Elco Grup S.R.L. isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare, cu anuntarea in prealabil a persoanei care a efectuat comanda.

Va rugam sa nu acceptati de la transportator colete vizibil deteriorate sau sparte, cu folia taiata, rupta sau inexistenta, fara a anunta unul dintre operatorii nostri de vanzari. Declinarea responsabilitatii de a verifica integritatea coletelor la receptie inainte de a semna pentru primirea lor poate conduce la situatia de pierdere de garantiei produselor.

Va rugam sa VERIFICATI INTEGRITATEA coletului si a produselor in prezenta curierului! Nu acceptam reclamatii ulterioare.

Comenzile vor fi onorate in limita stocului disponibil.

Echipa Cablurielectrice.net face eforturi sustinute pentru mentinerea acuratetii informatiilor furnizate pe acest site. Cu toate acestea nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila. Fotografiile produselor prezentate au doar caracter informativ, iar pachetele expediate pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Toate preţurile şi produsele prezentate sunt valabile în limita stocului. Pentru eventuale nelămuriri vă stam la dispoziţie.

Valoarea maxima a obligatiilor Furnizorului fata de orice client in cazul  livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Furnizor  de la clientul respectiv.

3. Procesarea comenzii
Pasii de finalizare a unei comenzi sunt urmatorii:

  • Lansarea comenzii – dupa lansarea comenzii, veti primi un mesaj de confirmare prin care se confirma inregistrarea in sistem a comenzii dumneavoastra.
  • Preluarea comenzilor se face in fiecare zi lucratoare, conform programului  mentionat pe site http://www.cablurielectrice.net/contact/ .
    In cazul comenzilor plasate in afara programului de lucru, acestea vor fi preluate in urmatoarea zi lucratoare.
  • Confirmarea comenzii – un reprezentant de vanzari Cablurielectrice.net va intra in contact cu dumneavoastra si va va informa asupra disponibilitatii produsului.
  • Livrarea comenzii – produsul dumneavoastra va intra in procesul de livrare, imediat dupa confirmarea comenzii.


4. Preturi

Preturile existente pe acest site sunt exprimate in LEI (cu TVA inclus). Pretul final este format din pretul produsului ( pret site) si nu include cheltuielile de livrare.

Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda, www.cablurielectrice.net poate solicita achitarea unui avans de cel putin 50% din valoarea produsului.

Garantia produselor:
Produsele cumparate prin intermediul site-ului Cablurielectrice.net beneficiaza de o perioada de garantie caracteristica. Atunci cand este cazul, produsele vor fi insotite de certificatul de garantie original emis pentru produs.

Politica de Returnare a Produselor

Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta (inclusiv modificari ulterioare):

“Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.”
Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele achizitionate de pe site-ul www.cablurielectrice.net.

Mai multe informaţii găsiţi aici:
Ordonanţa nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă
Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă

Produsul trebuie returnat, în ambalajul original, cu toate componentele, accesoriile şi documentele de care dispune şi cu care a fost expediat de magazinul nostru. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.  Costul de transport pentru returnarea produsului este suportat de către cumpărător, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Daca produsul este returnat si prezinta urmatoarele defecte :
– zgariat, murdar, taiat, crapat sau cu urme de lovituri
– nu are toate componentele in pachetul trimis
ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit. alin. 2.

În cazul în care returnarea se face din cauza unor defecte de fabricaţie, sau deteriorări în timpul transportului vă rugăm să ne contactaţi în maxim 24 de ore de la primirea coletului.

Nu se pot returna in nici o situatie:
1. Produsele a caror sigilii au fost desfacute – produsul trebuie returnat sigilat;
2. Starea aparatelor si produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea / primirea lor, inclusiv ambalajele trebuie mentinute intacte ;
3. Cererile de returnare vor fi solutionate intr-un termen de 30 de zile de la data depunerii actelor necesare la adresa Buftea, Jud. Ilfov, Str. Studioului nr.16, Bl A8, Ap.12, 07000 si trebuie sa cuprinda urmatoarele documente :
–  cererea pentru denuntare unilaterala a contractului, cu datele complete ale persoanei care face denuntarea, date despre produsul returnat si motivul returnarii (feedback);
– factura in original, certificatul de garantie in original si copie dupa cartea de identitate a persoanei care apare pe factura ca beneficiar.

Datele complete ale societatii (pentru primirea reclamatiilor):
Site-ul de comert electronic www.cablurielectrice.net este proprietatea exclusiva a S.C. ELCO GRUP SRL, avand ca date de identificare la RC J23/1183/2003, si CUI RO15570824, cu sediul social in Buftea, Jud. Ilfov, Str. Studioului nr.16, Bl A8, Ap.12, 07000, tel./fax 021.35.00.944.

Termene de livrare:
Termenul de livrare a produselor cumparate de pe site-ul Cablurielectrice.net, se incadreaza in intervalul de 1 pana la 14 zile lucratoare. In cazuri exceptionale Furnizorul poate mari termenul de livrare.

Taxe suplimentare:

Functie de locatia clientului si valoarea comenzii, Furnizorul poate percepe o taxa de transport din partea clientului. De asemenea, atunci cand este cazul, clientul trebuie sa plateasca taxa de ramburs serviciului de curierat folosit pentru livrarea produselor.

Frauda:

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI Cablurielectrice.net SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL Cablurielectrice.net, VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI Cablurielectrice.net SI VA FACE OBIECTUL UNEI PLANGERI PENALE LA ORGANELE DE POLITIE, IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Litigii:

Orice litigiu aparut intre Clienti si Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabila.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane de pe raza judetului Ilfov.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati  la adresa de email office@cablurielectrice.net

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate raspunderea.